Dentální veletrh Pragodent se po dvou letech vrací do Letňan

0
298
Pragodent
Foto: Pragodent

Dentální veletrh Pragodent se po dvou letech vrací na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA. Letošní 29. ročník proběhne 12. až 14. října. Česká stomatologická komora souběžně s veletrhem pořádá kongres Pražské dentální dny.

Pragodent na ploše 12 000 metrů čtverečních uvede novinky, trendy, produkty i technologie z oboru stomatologie. Na veletrhu se představí 59 vystavovatelů ze třinácti zemí. Jejich portfolio zahrnuje 796 značek, produktů, technologií a novinek.

„Dentální veletrh Pragodent 2023 zaplní tři haly letňanského výstaviště a vystavovatelům i návštěvníkům nabídne ještě větší komfort zmodernizovaného areálu. Expozice zde vybudují tradiční nejvýznamnější firmy, ale i veletržní nováčci,“ říká ředitelka veletrhu Janica Ciglianová.

Dodává, že veletrh nabízí zubním lékařům, technikům, dentálním hygienistkám a dalším pracovníkům ve stomatologii jedinečnou příležitost se seznámit s přelomovými technologiemi a nejnovějšími produkty. To v oblastech stomatologické ordinace, stomatologické laboratoře, preventivní péče, hygieny a bezpečnosti práce, farmaceutických přípravků, služeb a vědy a vzdělávání.

Doprovodný program veletrhu Pragodent

I v letošním roce je hlavním odborným partnerem veletrhu Česká stomatologická komora [ČSK]. Ta souběžně s veletrhem pořádá mezinárodní kongres Pražské dentální dny, který se v prostorách PVA EXPO PRAHA uskuteční 13. a 14. října. Jeho kapacita čítá dva tisíce účastníků. Hlavním tématem letošního ročníku je „Jedno tělo – jedna medicína“.

Ve spolupráci s dalšími odbornými partnery, Asociací dentálních hygienistek ČR, Komorou zubních techniků ČR, asociací Czechdent a s podporou ČSK, proběhne další doprovodný program v Dent Aréně v Hale 2D a Vstupní hale I.

Návštěvník veletrhu se i bez registrace může zúčastnit série přednášek a workshopů. Půjde například o teoretické a praktické workshopy dentálních firem a představení možností použití 3D tisku v zubní laboratoři. Pořadatelé slibují i účast předních odborníků na stomatologii [více zde].

Již III. Kongres zubních instrumentářek proběhne pod taktovkou partnera AZ Seminárium v pátek 13.10. v prostorách konferenčního sálu.

Základní vstupné stojí 180 korun, parkování vyjde na 200 Kč. Naposledy se Pragodent konal v Praze v roce 2021. Tehdy na něm vystavovalo 126 firem s 342 zastoupenými značkami.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here