Medicom má opět nejdůvěryhodnější značku v estetických klinikách

0
581
Medicom_Clinic
Foto I, II: Medicom Clinic

Již potřetí za sebou si letos odnesla ocenění Nejdůvěryhodnější značka v kategorii klinik estetické medicíny klinika plastické a estetické medicíny Medicom Clinic. V Česku se ročně provede až 30 tisíc plastických a estetických zákroků.

Medicom Clinic vznikla v roce 2004. Nyní je největším soukromým pracovištěm plastické a estetické medicíny v Česku. Pracoviště má klinika ve Spálené ulici v centru Prahy, další pobočky provozuje v Brně a Ústí nad Labem.

„Mám obrovskou radost, že se nám podařilo obhájit vítězství a potřetí získat tak významné ocenění, nastavené na důvěře zákazníků,“ uvedl zakladatel kliniky Petr Toufar.

Kliniku plastické chirurgie a estetické dermatologie v Praze vede zkušený plastický chirurg Pavel Horyna. Ten zastává funkci primáře na pobočkách v Praze a Ústí nad Labem. V Praze klinika provozuje tři operační sály, lůžkovou část se sedmi pokoji a potřebné administrativní zázemí.

Klinika v Brně je součástí polikliniky Viniční v Brně-Židenicích. Tamější pracoviště disponuje dvěma operačními sály. A sice jedním velkým chirurgickým a druhým menším, který je určený pro ambulantní zákroky. Plastickou chirurgii a dermatologii vede zkušený plastický chirurg Petr Pachman, který zastává i funkci primáře na pobočce v Brně.

V prostorách pobočky v Ústí nad Labem je recepce, čekárna, konzultační místnost, ordinace a jeden zákrokový sál. Spolu s plastickochirurgickými zákroky v lokální anestezii poskytuje i dermatologické a laserové typy ošetření. Ústecká pobočka nemá vlastní lůžkovou část.

Operace prsou vyjde od 91 600 do 135 600 korun

„Titul nejdůvěryhodnější klinika estetické medicíny je pro mě potvrzením, že děláme svoji práci dobře. A že to, co děláme, má smysl,“ říká k ocenění Petr Toufar.

Medicom Clinic podle něj tvoří široký tým vyhledávaných plastických a cévních chirurgů, dermatologů, zkušených anesteziologů a specialistů na spánkovou medicínu s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Podle něj je klinika vyhlášená individuálním přístupem ke klientům a nadstandardní péčí.

„Lékaři každý den pomáhají ženám i mužům k tomu, aby se cítili sebevědomě, atraktivně a šťastně,“ píše se na stránkách kliniky.

Konkrétní ceny výkonů určuje kvalita poskytnuté péče. Například u operací prsou ceny začínají podle typu implantátů od 91 600 do 135 600 korun. Cena je konečná. Mimo jiné zahrnuje konzultace s plastickým chirurgem, sonografické vyšetření prsou, anestezii, kompresivní punčochy, implantáty a samotný operační výkon.

Marketing kliniky je „neúprosný“. Zákrok na stránkách inzeruje: „Zvětšení prsou implantáty / Pro dosažení vysněného tvaru i velikosti prsou až o několik čísel.“

A pokračuje: “Rozhodla jste se napravit to, co zavinila matka příroda, způsobilo vaše těhotenství, doba kojení nebo ovlivnil fakt, že se vám povedlo výrazně zhubnout? Vsaďte na prsní implantáty! S jejich pomocí hravě dosáhnete vysněného tvaru prsou i jejich zvětšení dokonce až o několik čísel. Dopřejte si pocit ženskosti, zdravé sebevědomí i zvýšený zájem mužů. Jak? Zásluhou augmentace – jednoho z nejčastěji prováděných zákroků na poli plastické chirurgie.“

Medicom Clinic

Hlavní těžiště Medicon Clinic leží právě v plastické chirurgii. Sem patří například plastické operace břicha, cévní chirurgie, zákroky v intimních partiích, plastické operace hýždí a nohou nebo operace rukou. Do nabídky ale patří i liposukce, estetická dermatologie, kam patří například aplikace botulotoxinu. A speciální nabídku má klinika i pro muže. Sem patří například liposukce podbradku.

„Důvěryhodnost je hodnota, která je pro mne naprosto zásadní, a velice si vážím toho, že nás veřejnost takto vnímá,“ konstatuje Toufar.

Trendy v estetické medicíně určují i sociální sítě

Skutečností je, že jeho klinika v soutěži uspěla. V ní o přízeň českých spotřebitelů letos bojovalo bezmála tisíc značek. Čeští spotřebitelé hodnotili značky z nejrůznějších oblastí v celkem 92 kategoriích. V kategorii estetických klinik mezi hlavní kritéria výběru patřily reference, vybavenost kliniky a v neposlední řadě důvěra v lékaře.

–DNA–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here