Hycor Biomedical získala v USA povolení pro systém testování alergií Noveos

0
286

Společnost Hycor Biomedical získala povolení Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv [FDA] v USA pro svůj systém testování alergií Noveos. Hycor Biomedical je americký výrobce diagnostických přípravků in vitro pro alergie a autoimunitní testování.

Podle zástupců firmy systém Noveos změní diagnostické postupy. Vyvíjen byl déle než 20 let.

„Systém byl navržen tak, aby řešil běžné problémy, se kterými se laboratoře setkávají se současnými technologiemi tím, že nabízí několik inovativních prvků, včetně významného snížení velikosti vzorku, snížení interference krví, menší variability parametrů v rámci svazků alergenů, zvýšené přesnosti a zkrácení času práce laboratorních techniků,“ vysvětlil prezident firmy Fei Li.

Situace v USA

Společnost zároveň získala schválení pro první vyšetření specifických IgE protilátek pro detekci alergenu prachových roztočů. Spolu se svými produkty distribuuje společnost Hycor značky HYTEC® a AUTOSTAT®. Nedávno přidala produktovou řadu NOVEOS, která získala označení CE v Evropské unii a aktuálně i povolení úřadu FDA ve Spojených státech. Americká společnost sídlí in Garden Grove v Kalifornii a své sídlo má i v německém Kasselu.

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here