Zentiva nakoupila OCE platformu od IQVIA Technologies

0
567
IQVIA
Ilustrace: Pixabay.com

Zentiva koupila technologickou OCE platformu od IQVIA Technologies. Využije ji pro rozvoj své digitální strategie ve dvanácti evropských zemích a v regionu Společenství nezávislých států.

Detaily transakce nejsou známy. Zentiva je významným hráčem na poli generických a volně prodejných léků. Implementace této digitální platformy má být zásadní pro další růst společnosti, pro vývoj jejího nového digitálního byznysového modelu.

Soňa Porubská: Zentiva je správná firma na správném místě

„Platformu OCE využijeme pro digitalizaci spolupráce našich týmů. Tato platforma bude velkým přínosem pro všechny zaměstnance v oblasti prodeje – od prodejních reprezentantů až po marketingové manažery…,“ uvedl obchodní ředitel Zentivy pro severní a střední Evropu Paul Geymayer.

Společnost Zentiva je výrobce cenově dostupných léků určených pacientům v Evropě i mimo ni. Díky specializovanému týmu více než 4 500 lidí a síti výrobních závodů – včetně vlajkových lodí v Praze a Bukurešti – se snaží být šampionem značkových generických léků a OTC produktů.

OCE platforma od IQVIA Technologies

IQVIA poskytne společnosti Zentiva platformu OCE Personal Engagement pro optimalizaci interních procesů komerčních týmů a také platformu OCE Marketing pro zlepšení efektivity digitálního marketingu napříč různými kanály.

Platforma OCE umožňuje jednotlivým zaměstnancům a jejich týmům lépe porozumět tomu, jak jejich kolegové komunikují se zákazníky. Technologie zvyšuje produktivitu a efektivitu komerčních operací. Využívá k tomu umělé inteligence a strojového učení [AI/ML].

OCE dokáže získat informace z běžně používaného jazyka a zpracovat je do užitečných datových přehledů a doporučení poskytovaných v reálném čase. To vše pomáhá zaměstnancům se maximálně soustředit na potřeby klientů.

Kdo je IQVIA Technologies

IQVIA [NYSE:IQV] vznikla spojením společností IMS Health a Quintiles. Přináší analytickou důslednost a přesnost datových věd do neustále rozšiřujícího se rámce humanitních věd. Poskytuje praktický vhled v oblastech, kde se setkává rozsáhlá analytika, transformativní technologie a hluboké odborné oborové znalosti. Aktuálně působí ve více než 100 zemích a zaměstnává přibližně 67 tisíc zaměstnanců.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here